Сидеров се мисли за най-важния човек в държавата, обявиха от„контрабандния“ магазин

22:24, 10 окт 15 25 483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Волен Сидеров си ни прави на марионетки и си мисли, че е най-важният човек в държавата. Това каза пред София Topnovini.bg Йордан Симеонов, собственик на магазина, който бе щурмуван късно снощи от лидера на „Атака“ Волен Сидеров и заместника му Десислав Чукалов. Депутатите хвърлиха обвинение срещу Симеонов, че продава акцизни стоки без бандерол.

„До 5 часа сутринта Сидеров обикаля пред магазинчето, като буташе е журналисти и полицаи. Ако аз ударя полицай, сигурно ще бъда в ареста вече”, възмути се собственикът на магазинчето от бездействието на униформените, които според него се страхуват от депутатите.

Два сигнала са подали граждани до тел. 112 за нередности на столичната улица „Георги С. Раковски” 112. Единият за продажба на акцизни стоки без бандерол, а другият за възпрепятстване дейността на магазинера след започналия скандал там.

Собственикът на магазина Йордан Симеонов е пристигнал на мястото, след като е бил извикан по телефона от своя колега, който е бил на смяна.

„Направо не мога да повярвам къде живеем”, каза още той и допълни, че всички служители на МВР са стояли и са гледали Сидеров без да реагират на случващото се през това време. По неговите думи депутатът Десислав Чуколов му е ударил шамар и е ударил в гръб инспектор от СДВР.

От икономическата полиция са направили проверка на обекта, но не са намерени „Сидеровите теории”.

Симеонов сподели, че ще бъде направена Фейсбук страница, в която свидетелите ще качват своите видеоклипове и снимки, които са направили по време на разразилия се среднощен скандал. Целта е да се покаже истината. Истината ще се търси и от Софийската градска прокуратура (СГП).

Днес СГП поиска снемане на имунитета на двамата депутати, участвали в скандала. Обвиненията са за непристойно поведение на народните представители и за нанасяне на телесна повреда на полицейски служител, дело на атакиста Чуколов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама