Рибарските лодки в Китен да остават безплатно на кея обеща кандидат-кметът Атанас Петров

12:39, 12 окт 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рибарските лодки в Китен да могат да престояват безплатно на кея, а заплащането за телфера за вдигане и пускане на лодките в морето да бъде минимално. Това поискаха на среща с кандидатите за кмет от ГЕРБ на Китен Атанас Петров и на Община Приморско Димитър Германов представители на рибарското сдружение в града. Двамата досегашни градоначалници и настоящи кандидати за втори мандат поеха ангажимент да договорят това с новите наематели на съоръженията на кея.

Пред своите съграждани Атанас Петров представи някои от акцентите в своята управленска програма за следващия мандат. След като през изминалите четири години в Китен бе изграден модерен пътен възел, обновен бе паркът, санирана бе детската градина, завършен бе първият етап на нова спортна площадка, работата в сферата на инфраструктурата ще продължи, категоричен е Петров. Със съдействието на Община Приморско е планувано реализирането на водния цикъл и разширяване и модернизация на пречиствателната станция. Нов крайбрежен булевард ще свърже Китен, ММЦ и Приморско. Проектът предвижда изграждане на велоалея, осветление и парково пространство.

Досегашният градоначалник и кандидат за кмет от ГЕРБ Атанас Петров сподели със съгражданите си, че възнамерява да въведе и редица социални придобивки. Стабилното финансово състояние на община Приморско позволява например да се премахнат напълно таксите за детски градини. Това ще бъде сериозно облекчение за родителите, които всяка сутрин оставят децата си на грижите на възпитателите. В момента приключва ремонтът на детските градини в Китен и Приморско, така че малчуганите ще се занимават от тази зима в много по-приятна и уютна среда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама