Пиян вдигна скандал и извади пистолет в Дългопол

12:44, 13 окт 15 25 906 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
30-годишен мъж от село Сава с инициали С.И. отнесе глоба заради непристойно поведение в увеселително заведение в град Дългопол. В неделната вечер (11 октомври) той решил да се почерпи в барче. Около 20:30 часа, по неизяснени засега причини, с мъжа възникнал конфликт и той извадил газов пистолет срещу персонала на заведението.

След подаден сигнал на тел. 112 хулиганът е задържан в местния полицейски участък, а на следващия ден Варненският районен съд му налага глоба в размер на 100 лева за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. 

Друго престъпление, регистрирано на територията на община Дългопол, е разкрито от полицията. Става дума за кражба на лек автомобил "Ситроен", паркиран в село Цонево и откраднат на 10 октомври, събота. След проведени оперативно-издирвателни дейности са установени и задържани за срок до 24 часа извършителите: 28-годишен мъж от Цонево с инициали А.Т., който е криминално проявен и осъждан, и непълнолетно момче от същото село.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на Районната прокуратура в Провадия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама