Ремонтират улица "Магистрална" във Велико Търново

11:11, 14 окт 15 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започва основен ремонт на улица „Магистрална“ във Велико Търново. Средствата за ремонта – над 3 млн. лв. са осигурени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

С цялостна подмяна на бордюрите започнаха дейностите по подготовка за очакваният основен ремонт на улица „Магистрална“. До този момент изцяло са извадени старите и започна поставянето на нови бордюри от западната страна на тротоара на улица „Магистрална“.

След подмяната на бордюрите и тротоарите при подходящи метеорологични условия предстои началото на ремонтите по една от основните пътни артерии от републиканската пътна мрежа, по които се движи голяма част от транзитният транспорт около Велико Търново.

След ремонта се очаква значително да се подобрят условията за транзитно преминаване около Велико Търново и да се подобрят условията за безопасен транспорт.

Очаква се Областното пътно управление Велико Търново да създаде и оповести временна организация на движението при започване на същинските дейности по ремонта на уличното платно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама