ДПС подкрепи мощно кандидата си за кмет в Омуртаг

17:37, 14 окт 15 / Политика 25 1063 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предизборен митинг събра днес в центъра на Омуртаг членове и симпатизанти на Движението за права и свободи (ДПС). За да подкрепят кандидата за кмет на Движението инж. Ешреф Ешрефов в града дойде лично председателят на партията Лютви Местан, народните представители от региона д-р Тунчер Кърджалиев и Йордан Цонев.

Успех в предизборната надпревара и убедителна победа на своя кандидат пожелаха още от  областното ръководство, както и кметовете на ДПС от региона, много членове и симпатизанти.

Председателят на ДПС Лютви Местан започна с обръщение в което поздрави всички присъстващи за това, че през годините не са позволили нито за миг местната организация да отслабне, а напротив са укрепвали и увеличавали силата й. Местан обяви категорично, че вярва в победата на Движението в Омуртаг. “Искам на 25 октомври да гласувате не само със съзнанието, че избирате кметове и общински съветници, а със съзнанието, че ще дадете голям политически урок на опонентите на ДПС, които искат да ни елиминират от обществено политическия живот”, призова лидерът на ДПС. Той подчерта, че съдът в Страсбург се е произнесъл в полза на партията за отнетия през 2009 година мандат на ДПС. "Ние не сме чужди в майка България, не сме мигранти. Ние сме чеда на майка България", завърши Местан.

От Движението за права и свободи изразиха увереност, че в Омуртаг партията ще има убедителна победа на изборите още след първия тур. "За нас казват, че сме една от най-успешните организации на ДПС. И това е така, защото спазваме максимата на мъдрите хора, че успешните организации гледат в огледалото и усъвършенстват себе си, а неуспешните зяпат през прозореца и ругаят опонентите си", така образно председателят на областната структура на Движението в Търговище Хамди Илиязов определи силата на местните структури на партията в региона и изрази вяра, че и в Опака, и в Антоново ДПС ще има кметове на първи тур.

В емоционално обръщение към симпатизантите на партията народният представител д-р Тунчер Кърджалиев сподели, че Омуртаг не случайно е смятан за бастион на ДПС и ентусиазма на хората тук дава стимул на всички в ръководството на Движението да работят усилено. Депутатът определи като изключително мъдри избирателите на партията в региона и изрази убеденост, че няма друг кандидат, на който да се гласува доверие. Другият народен представител от региона Йордан Цонев посочи, че ДПС има потенциала да работи за подобряване на живота на хората в региона и това може да се види в общините, където управляват кметове на Движението.

„Обходихме над половината населени места и се радваме на изключително топло отношение и гостоприемството на хората в общината. За мен е чест да съм кандидат кмет от най-демократичната и най-отговорната пред своите избиратели и най-последователната в своите действия партия ДПС”, обяви пред събралите си инж. Ешреф Ешрефов. Той представи като приоритети на своята работа намаляване на безработицата, разрешаване проблемите с водоснабдяването на град Омуртаг и населените места, модернизация на пътищата, по-добро здравеопазване и образование, грижа за уязвимите групи.

“Имам силите, волята и амбицията да реализирам всичко това, като кмет на Община Омуртаг. За да можем да постигнем поетите ангажименти, аз и моят екип, се нуждаем от Вашето доверие и подкрепа. Все по-близо сме до съдбоносния ден, когато всички ще бъдем изправени пред сериозното предизвикателство, наречено Местни избори. Нашият избор ще предопредели съдбата и посоката за развитие на региона ни. Позитивната енергия и силите, които черпим от всички вас, ни вдъхват самочувствието, че ще успеем. И така, заставайки на финалната права и виждайки, че всички останали са много зад нас, ние не бива обаче да се отпускаме. Повече от всякога е необходимо да сме единни и сплотени, защото съвместните ни усилия, гарантират успеха. Убеден съм, че ще се представим достойно, и отново ще постигнем отлични резултати, такива, каквито прилягат на електората на ДПС - Омуртаг. Уверен съм в победата на моята партия, на нашата партия. На 25 Октомври да направим правилния избор, за да работим, аз и моята администрация, за просперитета на община Омуртаг през следващите четири години”, призова инж. Ешреф Ешрефов.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама