ГЕРБ представи победоносния си отбор за изборите в Бургас и областта

21:04, 14 окт 15 / Политика 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Политическа партия ГЕРБ представи кандидатите си за кметове в Бургаска област и за общински съветници в Бургас. Всички те излязоха тази вечер на специално издигнатата сцена на площад „Атанас Сиреков“ под бурните аплодисменти на своите симпатизанти, развяващи сините знамена на партията и българския трибагреник.

Специален гост на събитието беше председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той покани към тях да се присъединят и депутатите от Народното събрание на партията, както и европарламентариста Мария Габриел.

Пръв думата взе кандидатът за трети мандат като кмет на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов. Той изрази убедеността си, че Бургас трябва да бъде водещ не само в областта, но и в страната.

„Бургазлии очакват от нас много, нека да не ги разочароваме. Нека направим така, че всички проекти станат реалност. Нека направим града ни по-красив, по-благоустроен, по-развит, по- удобен за инвеститори. По-удобен и за младите хора – за повече спорт, за култура. Защото отборът на ГЕРБ го може и аз това го вярвам искрено. Гордея се, че съм част от този красив отбор, от тази армия от хора, които знаят и могат. Ние сме хората, които можем да променим нашите градове, ние можем да направим по-видими резултатите от нашето управление“, обърна се Николов към кандидатите за кметове в областта и за общински съветници в Бургас.

Той заяви, че отборът на ГЕРБ е без алтернатива, защото най-голямата парламентарна група стои зад техните действия и най-успешният премиер в новата история на демократична България Бойко Борисов подкрепя проектите им.

„Аз продължавам да бъда оптимист. Продължавам да вярвам, че за Бургас бъдещето е много по-силно, отколкото миналото. Продължавам да вярвам в истината, продължавам да вярвам в труда и в активността на своите съграждани и съм убеден, че по-добрите резултати и по-добрите дни пред Бургас предстоят“, завърши Димитър Николов.

От своя страна Цветан Цветанов каза, че лично председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол е изразил подкрепата си за Димитър Николов. Той подчерта, че Бургас днес е много по-различен отпреди 8 години. И това е станало благодарение на всички избиратели от града, които са дали кредит на доверие на Димитър Николов.

„Днес Бургас е приятно място да живеене. Димитър Николов предложи на бизнеса среда, с която може да работи, той предложи среда и на гражданите на Бургас да работят с Общината. Не дели хората на наши и ваши, не ги дели на партиен принцип, а просто работи само за хората. Това е силата на ГЕРБ и на неговите кандидати за кметове и общински съветници“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ допълни, че днес вече има видими резултати, има устойчиво управление и развитие на Бургас и областта. И силната връзка между местната и изпълнителната власт ще може да подготви страната за новия финансов програмен период, от който България силно се нуждае. Средствата, предвидени в този период, са в размер на около 32 млрд. лв. С тяхното усвояване успехът ще бъде видим и страната ще върви напред.

Тържественото представяне продължи с концерт. На сцената се изявиха Веселин Маринов, Любо Киров и други популярни и изгряващи звезди от българската поп сцена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама