Боксов клуб "Русе" с първо място на турнир за момичета и момчета

07:28, 15 окт 15 / Спорт 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 13 и 14 октомври се проведе международен боксов турнир за момчета и момичета, в който участваха състезатели от Румъния, "Локомотив" Рс, "Дунав", "Добруджа", "Арда", Омуртаг, "Олимпия" Рз и домакините- БК "Русе".

Състезанието беше подготовка за предстоящия турнир през 2016 година. В програмата на Русе Европейски град на спорта Общината предвижда такъв турнир. "Можем да гарантираме, че сме готови и не само ние, а и боксьорите на "Русе" с играта си показаха ниво", съобщават от клуба.

Мелек Айнурова, Йонона Йорданова, Семра Мехмедова и Мария Мицова спечелиха златни медали, момчетата Радослав Симеонов, Северин Йорданов, Георги Станчев, Асат Георгиев също станаха шампиони. Калоян Димитров БК "Русе" е награден с Купа за най- добър треньор.

Николай Атанасов "Локомотив" Рс и Виктор Ламбев "Дунав" Рс също са отличени с Купи за силното си представяне. На второ място, след БК "Русе", се класира отборът от Румъния. Трети е тимът на "Добруджа". Организаторите благодарят на русенската съдийска колегия с председател Захари Петков за безвъзмездното съдийство на турнира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама