Четирима пияни водачи са заловени в Пиринско

10:37, 15 окт 15 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима пияни водачи са заловени на територията на област Благоевград за последните 24 часа. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Вчера на улица "Баненска буна" в разложкото село Баня е спрян за проверка лек автомобил "Ауди". При проверката с техническо средство се оказало, че водачът му - 44-годишен мъж от селото, шофира с 1,29 промила алкохол в издишания въздух.

По същото време на улица "Цар Борис Трети" е заловен 52-годишен от село Краище, управлявал автомобила си "Фолксваген Голф" с концентрация на алкохол в кръвта от 1,67 промила.

Тази нощ полицаите от Гоце Делчев са били най-активни в залавянето на почерпени водачи. За период от 3 часа те заловили двама пияни зад волана. Първият от тях - 28-годишен мъж от село Корница е спрян за проверка около 1 часа на улица "Георги Раковски" в града. Проверката с дрегер показала, че той шофира лекия си автомобил "Фолксваген Голд" с 1,43 промила алкохол в кръвта.

В 3.40 часа на улица "Потока" е заловен още един водач с 1,43 промила. Той е 30-годишен и е от село Баничан. По случаите са образувани бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама