"Сините феи" очакват сериозна подкрепа, обещават атрактивна игра

11:18, 15 окт 15 / Спорт 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Възроденият тим на "Берое" е първият съперник на "Дунав 8806" в родното баскетболно първенство при дамите за сезон 2015/2016. "Сините феи" посрещат старозагорския състав на 17 октомври, събота, от 18 ч. в залата в русенския квартал "Здравец".

"Играем с познат, но и непознат отбор. "Берое" е голямо и доказано име в българския баскетбол. Селекцията му обаче е изцяло нова. С него продължават да подписват договори много дори баскетболистки. Фактът, че капитанът на националния отбор Милена Томова е там, говори за големи амбиции. Имат и две чужди и непознати за мен баскетболистки", сподели по повод на предстоящия двубой наставникът на дунавки Георги Божков.

Въпреки това, той бе категоричен, че независимо от съперника, актуалните шампионки на България са готови да дадат най-доброто от себе си, за да зарадват верните си фенове.

"Феновете ни продължават да са близо до нас на всяка тренировка и на всеки мач. Очакваме сериозна подкрепа от първия до последния мач в зала "Дунав" и "БУЛСТРАД АРЕНА" и през този сезон. Заради тези хора, сме длъжни винаги да демонстрираме добра и атрактивна игра и желание за победа, независимо от съперника. Отборът ни е в добро състояние. Вече отшумяха появилите се по време на подготовката травми и тренираме в пълен състав", каза още Божков.

От клуба припомнят, че продължава кампанията по продажба на сезонни абонаментни карти. Те са с цени 80 лв. и 100 лв. и ще позволят посещението на всички мачове в Русе от "Държавното първенство" при жените и "А" група при мъжете през редовния сезон 2015/2016. Всеки желаещ може да се снабди с карта на 15 и 16 октомври след 17 ч. в зала "Дунав". За повече информация - Димитър Петров, тел. 0878 548 806. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама