Синдикатът на българските учители подкрепи Живко Тодоров за втори мандат

11:44, 15 окт 15 / Политика 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Синдикатът на българските учители в Стара Загора подкрепи Живко Тодоров за втори кметски мандат. Това стана по време на срещата му с Иван Поров, председател на старозагорската регионална структура. В разговора участваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Нели Калнева-Митева, Петя Копанова и представители на учителското съсловие в общината.

Подкрепата се дава за системно и целенасочено партньорство, за повишаване качеството на предучилищното и училищното образование и възпитание в община Стара Загора, както и за повишаване на социалния статус на работещите в системата на средното образование.

„Преди две години, ние излъчихме Вашата номинация и бяхте удостоен с наградата „Най-добър социален партньор – кмет“ . Бяхте първият кмет, който влезе в нашия офис. Оценили сме това, както и факта, че като градоначалник подкрепяхте една от дейностите на синдиката – Международната учителска спартакиада. Вие неслучайно сте носител и на специалния Диплом на Съюза на българските учители (СБУ), по повод 25-тата годишнината му“, подчерта Иван Поров. „Представителите на Вашия екип винаги са били участници във форумите на СБУ, което ни радва и ни дава възможност да покажем нашата работа“, допълни още той.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама