Хванаха каналджията, превозвал бежанци край Черноморец

11:56, 15 окт 15 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Закопчаха каналджията, превозвал бежанци край Черноморец, съобщиха от полицията. Акцията е осъществена около 08:00 часа вчера. Установено е, това е 34-годишният Н. Х. от Любимец с криминално досие.

Рано сутринта във вчерашния ден служители на Районно управление - Созопол получили съобщение, че лек автомобил „Волво”, със софийска регистрация, движещ се от Приморско в посока Бургас, вероятно превозва имигранти. Веднага е било изградено КПП на пътя Созопол – Бургас, в района до бензиностанция „Петрол”, като служителите забелязали приближаващ автомобил, отговарящ на описанието от сигнала.

Ченгетата подали със стоп-палка знак на водачът да спре за проверка, но той не го направил и отпрашил в посока Бургас. Вследствие на това са проведени незабавни заградителни мероприятия от патрулите на Районно управление – Созопол и Граничен полицейски участък – Бургас. Мъжът е бил спрян на кръстовището до с. Атия.

Каналджията е задържан за срок от 24 ч., като по случая е образувано бързо полицейско производство.      

Припомняме, че групата от общо 13 нелегални имигранти беше задържана вчера в Черноморец, след сигнал на гражданка. Полицията прибра петима мъже, четири жени и четири деца с неясен произход.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама