Цацаров заръча на Волен Сидеров да чете Конституцията

12:46, 15 окт 15 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Главният прокурор Сотир Цацаров се обърна към лидерa на „Атака“ Волен Сидеров с думите, че няма неговия имунитет, който той има като народен представител. Той го посъветва да чете Конституцията. Това стана по време на редовното заседание на Висшия съдебен съвет (ВСС), когато преди началото на разглеждане на заложения дневен ред Сидеров поиска имунитета на Цацаров пред всички членове на Съвета и пред правосъдния министър Христо Иванов, предаде репортер на София Topnovini.bg.

След като изложи искането си за свалянето на имунитет и снемането от длъжност на Цацаров, заради имотни измами преди да бъде назначен на поста за главен прокурор. Волен Сидеров си тръгна от ВСС. Там го придружаваха и негови симпатизанти, които държаха плакати с надписи „Стига политически дела“ и „Цацаров – американска марионетка“.

Припомняме, че в началото на седмицата прокуратурата отправи искане за сваляне на депутатския имунитет на Сидеров и Десислав Чуколов за тяхна хулиганска проява пред столичен магазин на ул. „Георги С. Раковски“. В отговор лидерът на „Атака“ тогава заяви, че ще съди Цацаров и главния секретар на МВР Георги Костов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама