Естествени перли продава НАП - Пловдив

13:25, 15 окт 15 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продажба на 5,2 килограма естествени перли подготвя този месец НАП - Пловдив. Това е първият по рода си такъв търг за приходната администрация след тези за диаманти и рубини.

Перлите са различни по форма и цвят, някои са насипни, а други са нанизани. Предоставени са след неуспешен опит за контрабанден внос.В момента се чака експертна оценка за качеството им и определяне на първоначалната цена, от която впоследствие ще стартира търгът.

Половин килограм злато във вид на бижута, два килограма сребро и десет килограма смарагди ще предложи за продан още агенцията през следващия месец.

Четиринадесет тона круши, изоставени в полза на държавата след проведени действия за фискален контрол, също чакат своя купувач. Плодовете имат сертификат за годност, а продажната им цена е 80 стотинки за килограм. Подробностите за този търг вече са публикувани на интернет страницата на НАП в рубриката "Продажби".

Над 72 килограма изделия от благородни метали, 42 леки автомобила, 11 недвижими имота и идеални части от тях са продали от отдел "Държавни вземания" от началото на годината до момента. Извършени са две продажби на нетрайни стоки – храни, а немалко друго количество е предоставено безвъзмездно на Държавната агенция за бежанците и няколко общини за разпределяне в социалните домове там.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама