Госпожа Стихийно бедствие "взриви" Владиславово

13:49, 15 окт 15 / Култура 25 703 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Невероятната Стоянка Мутафова взриви публиката на Народно читалище "П.Р. Славейков" във варненския квартал Владиславово. Госпожа Стихийно бедствие трябваше да участва в постановката "Палавите вдовици" по покана на Театър "Българан“ за тържествена вечер на ПП "Отечество“ във вторник, заради което отмени премиера в Пловдив. Здравословни проблеми обаче попречиха на Кралицата на театъра да излезе на сцената.

Ден по-късно, в сряда вечерта, Мутафова отново бе в стихията си. Препълнената зала на читалището посрещаше с бурни аплодисменти всяка нейна реплика, а особено вълнение предизвикаха латинотанците и кан-кана, които великата актриса изпълни на сцената. Вълнението обаче се оказа в повече и за Стоянка Мутафова, която на финала успя само да приеме огромните букети цветя, целувките на почитатели и да стисне ръката на кандидата за кмет на партия "Отечество" за район "Владислав Варненчик" Христо Георгиев.

В комедията "Палавите вдовици“ на Стоянка Мутафова й партнираха Златина Дончева и Николай Атанасов – Шуши. Днес представлението ще се играе в Арената на смеха – Театър "Българан" от 19:00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама