Волен Сидеров чака извинение от Бойко Борисов и Цацаров

19:54, 15 окт 15 / Политика 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сотир Цацаров и Бойко Борисов трябва да ми се извинят, защото действат заедно. Ще си дам имунитета, когато същото направи главният прокурор. Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред БНТ.

По думите му Цацаров действал под ръководството на американското посолство. Той подкрепи твърдението си с това, че САЩ го заплашвали да го унищожат като политик и този план вече действал. Сидеров каза още, че главният прокурор е с най-висшия имунитет в държавата и точно заради това няма да се откаже да го съди.

„Съдя го за 7 000 лева, защото разбрах, че толкова му е заплатата. Завел съм граждански иск срещу него и Румяна Бъчварова“, уточни лидерът на „Атака“.

Сидеров каза още, че магазинът, от който тръгна целият проблем, има разрешително да работи до 22 ч., а в действителност бил денонощен. Депутатът отрече да е удрял полицаи, като на свой ред ги обвини в насилие.

„В подобни магазини се продава дрога. Знам всички наркодилъри по "Раковска". Полицията ги защитава, за това не съм им дал имената. Полицаите ме блъскаха, псуваха и обиждаха. Един ме заплаши, че не знам какво ще ми се случи, ако беше тъмно. Тогава го потупах по гърба“, заяви Сидеров.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама