Доказани IT-специалисти споделят опит в Русе

08:19, 16 окт 15 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
RuseConf е безплатна техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Второто издание на събитието се организира съвместно с Русенски университет "Ангел Кънчев" и с подкрепата на V-Ray ChaosGroup и Vripack.

Конференцията тази година ще се проведе на 17 октомври, събота, от 10:00 ч. в Аула 2 на Русенски университет „Ангел Кънчев (зала 2.101). Всички гости са поканени половин час преди началото да изпият чаша горещо кафе във фоайето пред залата.

Както е традиция за конференциите от IT Турнето (it-tour.bg), лектори ще са доказани професионалисти от бранша. Тази година на RuseConf 2015 ще говорят Светлин Наков, Петър Събев, Вихрен Ганев, Адриан Митев, Стефан Вартоломеев и Георги Димитров. Повече информация за тях, програмата и темите, на които ще говорят, е публикувана на адрес www.ruseconf.com.

Очаква се те да споделят опит в разработка на софтуер чрез виртуални машини и др.

Тази година специален гост на RuseConf 2015 e Светлин Наков, известен със софтуерните курсове, които провежда от години и Софтуерния университет. Наков е в Русе и заради още едно събитие. В неделя той ще даде началото на курс по програмиране, част от програмата на Софтуерния университет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама