Фатално неразположение на шофьора довело до ПТП-то край Ветово

10:38, 16 окт 15 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
68-годишният И. Р. се почувствал зле и му е прилошало преди да се забие фатално с "Лада"-та си в дървото край пътя Ветово - Смирненски. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР днес.

Както вече съобщихме, инцидентът се случи на 15 октомври около 13:35 часа. На място е бил установен водачът, който е починал и 30-годишна жена, пътничка в автомобила. Тя е прегледана от ЦСМП-Ветово и е освободена за домашно лечение.

На мястото е бил изпратен и един противопожарен автомобил от РС "Пожарна безопасност и защита на населението" – Ветово. Екипът е отстранил кабелите от акумулатора. Не се е наложило изваждане на пътници от превозното средство.

По данни на 30-годишната пътничка по време на пътуването и в момента преди настъпването на инцидента 68-годишният водач се е почувствал зле и му е прилошало. При извършения първоначален оглед от съдебен лекар не е установена видима травма, която да е причинила смъртта на шофьора.

Работата по изясняването на произшествието продължава. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на МВР, заведено е досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама