РИО на МОН е домакин на работна среща по проблемите на образованието

11:53, 16 окт 15 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 19 и 20 октомври Регионален инспекторат по образованието – Плевен е домакин на работна среща с представители на Министерството на образованието и науката за Северозападна България по изпълнение на Стратегията за намаляване на дела на преждевременно наусналите образователната система (2013-2020).

Това съобщи началникът на ведомствената служба Албена Тотева. На 19.10.2015 г. от 11.30 часа в зала „Плевен“ на Областна администрация ще бъде открита официално регионалната работна среща, на която ще присъстват представители на различните институции, имащи отношение по изпълнение на Стартегията за намаляване на дела на преждевременно наусналите образователната система както и представители от областите Видин, Враца, Ловеч и Монтана.

Форумът ще продължи два дни, като дейностите са разпределени в два основни панела, насочени съответно към представяне на добрия опит чрез презентации и дискусии по секции – превенция, интервенция, компенсиране и набелязване на идеи за Плана (2016-2017) от Северозападен район за планиране. Срещата ще приключи на 20 октомври с обобщаване на идеите за Плана за изпълнение на Стратегията за намяване на дела на преждевременно напусналите образователната система за 2016-2017 г. и обобщаване на резултатите от работата на Северозападен район за планиране.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама