Наркотични вещества иззе великотърновската полиция от мъж и две жени

12:14, 16 окт 15 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Метаамфетамин, амфетамин и канабис иззеха служители на полицейското управление във В. Търново, съобщиха от пресцентъра на МВР в старата столица.

Снощи около 22.00 часа, действайки по сигнал е извършена проверка в междублоково пространство на ул. "Г. Измирлиев" в старата столица.

При извършената проверка е установен и иззет плик, съдържащ жълтеникаво вещество, с тегло 5 грама, което при извършения полеви наркотест е реагирало на амфетамин.

Като съпричастен към случая е задържан 31-годишния И. Г. от В. Търново, известен на полицията и осъждан. По случая е започнато досъдебно производство.

Същата вечер  на ул. "Иван Сарафов" във В. Търново е извършена проверка на лек автомобил "Мазда". В хода на проверката в автомобила е установен плик, съдържащ суха зелена тревиста маса, с тегло 29 грама, реагираща на канабис, пликове, съдържащи жълти таблетки, с тегло 18 грама, реагиращи на метамфетамин и таблетка, реагираща на амфетамин.

Наркотичните вещества са иззети. Собственикът на автомобила 18-годишната Й. Н., неизвестна до момента на полицията и 23-годишна пътничка и двете от Габрово са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама