Варненски продавач задигнa телефони за 8 бонa

13:40, 16 окт 15 25 606 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
26-годишен варненец е задържан за кражба на 11 мобилни телефона от магазина, в който работи, съобщиха от пресцентъра на полицията. Противозаконното отнемане е извършено на 11 октомври в търговски обект на бул "Княз Борис".  Служителят на магазина успял незабелязано да отмъкне  11 мобилни  телефони от различни марки и модели на обща стойност около 8000 лв. 

След проведени оперативно-издирвателни дейности извършителят е установен и задържан за срок до 24 часа. Той е с инициали О.С. и до момента не е известен на МВР. Част от вещите, обект на кражбата, са намерени. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Служителите на реда са разкрили и кражба на детски велосипед. Колелото било оставено без надзор до входа на търговски център  във варненския квартал  Аспарухово  в четвъртък,  14 октомври. След бързата намеса на полицаите е задържан крадеца, той е 51-годишен варненец, който е известен на МВР и осъждан. Велосипедът е намерен и иззет. По случая е образувана преписка. Материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна. 

Разкрит е извършителят и на кражба на теле от незаключена стопанска постройка в дългополското село Лопушна. Добичето било отмъкнато на 12 октомври. Крадецът е с инициали К.Р. на 67 години от с. Партизани, добре познат на МВР и вече осъждан. По случая е образувана преписка. Материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Провадия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама