Дързък крадец, въоръжен с кол, шета из варненска местност

14:00, 16 окт 15 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неизвестен крадец шета въоръжен с кол в местността "Свети Никола” във Варна, сигнализират от полицията. Апашът е толкова безскрупулен и нагъл, че не се е посвенил да заплаши възрастна жена с дървен кол.

Около 20 часа на 15 октомври  във вилен имот в местността е проникнало неизвестно лице, което е извършило грабеж на златен пръстен и сумата от 600 лева чрез използване на заплаха с дървен кол. Потърпевша е 72-годишна жена от Варна. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна, съобщават от пресцентъра на полицията.

В същия ден е подаден сигнал за кражба от магазин за мебели, намиращ се на ул. "Дебър”. Неизвестно лице е проникнало в магазина след разбиване на ключалка на врата и е извършило кражба на сумата от 7800 лв. и 2500 евро, прибрани в метална каса, която е била отключена с намиращ се там ключ. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама