Иван Иванов: Кандидатът на ГЕРБ се скри от шуменци

18:11, 16 окт 15 / Политика 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Скрит зад мощния гръб на партийния си началник Бойко Борисов, предпочита да дочака изборния ден кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов.

Днес той обяви официално, че политиката на партията му изключва влизане в директен сблъсък с други кандидати за кметове.

Ако днешната декларация на г-н Христов бе направена в началото на мандата, бихме приели поведението му като стриктно придържане към партийната дисциплина.

Позицията му обаче еволюира разнопосочно. Първо прие принципно поканата ни за дебат, но поиска той да бъде с участието на всички кандидати (не само срещу мен), да е безплатен и по предварително фиксирани теми.

След като стана ясно, че организацията на дебата е в напреднала фаза, г-н Христов даде заден и обяви, че партийната повеля не му позволява да дискутира публично проблемите на Шумен във формат „дебат“.

Шуменци не са нито наивни, нито глупави хора. Те могат да направят своите изводи за всеки кандидат и да изберат: Дали ще се чувстват по-спокойни и сигурни в град, управляван открито и без страх от неудобни въпроси, или правилата ще се определят от задкулисие, пък било то и оформено зад гърба на партиен началник.

Иван Иванов, кандидат за кмет от БСП

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама