Кандидатът за кмет на Община Русе от ПП Атака Мирослав Славчев се срещна с жители на Николово

11:55, 17 окт 15 / Политика 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес кандидатът за кмет на Община Русе Мирослав Славчев, народният представител Любомир Владимиров и кандидатите за общински съветници на ПП АТАКА Русе бяха в с. Николово, за да подкрепят своя кандидат кмет за селото г-н Велико Димитров.

Срещата протече в дружеска обстановка, като народният представител Владимиров разясни концептуално политиката на ПП Атака, а кандидатът за кмет на Община Русе Славчев своята визия за управлението на малките населени места и като цяло на общината!

Специално за с. Николово Славчев се ангажира с пълна подкрепа на всички иницативи за облагородяване на населеното място и заяви, че Атака ще бъде стълб на българщината, ще се грижи за облагородяване на селото и връщане на младите хора обратно чрез заетост и насърчаване на инвестиции в областта на леката промишленост!

По отношение на транспорта Славчев заяви,че Николово несправедливо заплаща разходи за извънградски транспорт, след като географски то се намира много по-близо от някои отдалечени русенски квартали и пое ангажимент в рамките на своя евентуален мандат да се опита да промени цялостната визия на общинската политика в тази област. Изразена бе пълната подкрепа на кандидата за кмет на селото г-н Велико Димитров в бъдещото му управление както логистична, така и с подготовката на проекти за насърчаване на инвестиции в рамките на програмния период.

Жителите на селото запознаха кандидатите на Атака с най-належащите проблеми за решаване и изразиха своята увереност в политиката на ПП Атака и своята подкрепа на предстоящите избори.

Срещата завърши с концерт на млада русенска вокална изпълнителка!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама