Цветан Цветанов в Казанлък: Галя е мъжкото момиче в кметския ни отбор

16:14, 17 окт 15 / Политика 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Преди четири години подкрепихте Галина Стоянова и в Казанлък започна така желаната промяна. Днес резултатите са видими! Галя е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ”, заяви в Казанлък председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той заедно с кандидата за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова и евродепутата от ЕНП Ева Паунова дадоха началото на организирания от партията в Града на розите спортен празник, включващ: футболен мач, волейболен турнир, тенис турнир, стрийт фитнес състезание и маратонно бягане.

  “Много е важно един кмет да има подкрепата на правителството. Като такъв през тези четири години, не само съм я усещала от правителствата на г-н Бойко Борисов, но и винаги съм била посрещана с въпроса: „От какво имате нужда?”. И след това са се случвали хубавите неща в нашата община”, заяви кандидатът за кмет на Казанлък за втори мандат Галина Стоянова.

„Днес ние сме на спортните площадки, изградени с активното участие на нашата младежка структура. Благодаря ви, скъпи младежи, и знайте, че вашият труд е високо оценен от всички казанлъчани.  Това е пътят, по които ние показваме на младите хора, че имат своето място  в нашия град, имат своето бъдеще и те са перспективата за Казанлък”, допълни Стоянова.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пое ангажимент, че до средата на следващата година в Казанлък ще има още един комплекс с модерни модули за стрийт фитнес, финансиран от партията в продължение на политиката й да изгражда спортни съоръжения. Цветанов обяви още, че ГЕРБ ще работи и за изграждането на тунела под Шипка, свързващ южната и северната част на България, проект, за който ГЕРБ ще работи да се осъществи до 2020 година.

 

Трите игрища, от където бе даден стартът на двудневния спортен празник, са реновирани със субсидията на ГЕРБ. Ремонтните дейности са на стойност над 65 хил. лева. Площадката за стрийт фитнес бе открита през 2012 г. Тя бе една от първите в България. Игрищата - комбинираното за волейбол и баскетбол и футболното, бяха открито миналата година и е напълно безплатно използването им от всички граждани.

 

 „Спортният празник ще се състои тук, където ние младежите от ГЕРБ-Казанлък, с доброволния си труд, изградихме съоръженията. Радвам се, че площадките не остават празни, дори и в тъмната част на денонощието. Това беше и целта, когато започнахме – да построим игрища, които да се ползват безплатно от всички наши съграждани“, с тези думи председателят на младежката структура и кандидат за втори мандат общински съветник Боян Каличков приветства присъстващите.

 

На откриването на спортния празник бяха и народните представители Нено Влайков, д-р Кирил Добрев и Пламен Йорданов, кандидатите за общински съветници и и кандидатите за кметове на кметства в Общината, издигнати от ГЕРБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама