Пенсионерите в Белодол вече имат свой клуб

16:25, 17 окт 15 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пенсионерите в Белодол вече имат свое място, където могат да се събират. Първият пенсионерски клуб в поморийското село вече отвори врати, съобщиха от Общината.

Сградата на пенсионерския клуб е напълно реновирана и пригодена според нуждите на своите посетители. Предвидена е за повече от 50 души и предоставя отделни помещения за жени и мъже, в които те ще могат да организират културни прояви и беседи, да играят, четат и прекарват времето си заедно.

Обширното дворно пространство около сградата е озеленено, обезопасено и подходящо за деца. Това дава възможност на възрастните хора да посещават клуба, заедно със своите малки наследници. За да бъде престоят им още по-уютен, предстои монтаж на климатици във всяка стая, а в едно от клубните помещения ще бъде поместена и здравна служба, която да осигури удобството и спокойствието на хората от третата възраст.

„Пенсионерите очакваха този клуб дълго време и той бе важен за тях, защото възрастните хора трябва да са сплотени, да общуват и да си помагат”, каза временно изпълняващия длъжността кмет на Община Поморие Янчо Илиев и пожела на всички да бъдат здрави и дълго да се радват на новата придобивка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама