"Шумен 1929" изпусна точката срещу "Черноморец" Балчик

19:03, 17 окт 15 / Спорт 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инетересен мач, в който интригата се запази до самия край изиграха "Шумен 1929"и лидера на североизток "Черноморец" Балчик. От  стадион "П. Волов" гостите си тръгнаха с трите точки след като вкараха победен гол - 3:2 в даденото от съдията 4-минутно продължение.

Гостите от Балчик успяха да поведат с 2:0 в срещата, но шуменци направиха обрат. Жокерът за домакините в този мач се оказа резервата Асен Симеонов, който вкара двете попадения малко след като влезе в игра. В края на мача шуменци изпуснаха Виктор Стефанов, който вкара пбедния гол.

Срещата започна с равностойна игра, като шуменци владееха повече топката.

В 17-ата минута двата отбора направиха три бързи атаки. При едната падна гол за "Черноморец", а при другата шуменци нацелиха греда.

Първо Васил Стоянов бе изведен сам срещу шуменския вратар, стреля, но Станислав Димитров спаси. В ответната контра Пол Отофе се озова на стрелкова позиция, но нацели десния страничен стълб на вратата на "Черноморец". Отбитата топка бързо бе изнесена в полето на шуменци. Васил Стоянов отново се озова на позиция и този път вкара за 0:1.

В 25-ата минута Васил Стоянов покачи на 2:0 за "Церноморец".

До края на първата част играта продължи да е равностойна, но без опасни положения.

В началото на второто полувреме Асен Симеонов смени игралия болен Християн Василев. въпреки че губеха с два гола шуменци не се отказаха да атакуват. В 57-ата минута след продължитлна атака Станчо Димитров нанесе удар, но вратарят на "Черноморец" спаси. В 73-ата минута Асен Симеонов се оказа най-съобразителен пред вратата на "Черноморец" и вкара за 1:2. Четири минути след това след ъглов удар Даниел шутира, но топката мина над вратата на гостите. Шуменци продължиха с атаките, но не стигаха до точни удари във вратата на гостите. Футболистите на "Черноморец" на няколко пъти застрашиха вратата на домакините, но и те не успяха да отбележат. Нов гол падна четири минути преди края на редовното време. В 86-ата минута след центриране Асен Симеонов вкара второто си попадение и изравни - 2:2. В даденото 4-минутно продължение "Черноморец" стигна до победния гол. Луго успя да спаси една топка до тъч линията след като бе паднал. Играчите на "Черноморец" изсипаха топката в наказателното поле на шуменци, където Виктор Стефанов я засече и вкара за 2:3.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама