Миков в Русе: БСП предлага реални решения за проблемите на хората и възможности за развитие на общините

20:22, 17 окт 15 / Политика 25 348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на БСП Михаил Миков посети днес Русе, за да подкрепи кандидатът за кмет на общината от социалистическата партия Божидар Йотов, който вече два пъти е печелил местни избори в дунавския град. Срещата с гражданите беше в залата на читалище „Зора“.

Миков не пропусна да похвали и листата за общински съветници. В нея влизат авторитетни хора, сред които и ректорът на РУ „Ангел Кънчев“ чл. кор. проф. Христо Белоев, познат в няколко области.

Според Миков кандидатите за местния парламент са доказали, че могат да защитават интересите на русенци и да правят обекти, а не само да ги откриват. Той заяви още, че през изтичащия мандат са откривани много неща, които са правени преди това.

Председателят на БСП изтъкна, че партията прави политическа кампания, тъй като за тях политиката е важна, включително и на местни избори. Според него, другите правят PR, сякаш продават прах за пране или нова марка течен сапун.

Михаил Миков изрази надежда, че на тези избори гражданите ще разберат, че политиката е важна и БСП предлага реални решения за проблемите и възможности за развитие на общините. Това е най-вече в името на хората и на социалните политики, а не на бетон, асфалт и тръби.

Той каза още, че времето, оставащо до изборите, ще бъде също така динамично, както досега и даде пример, че днес е бил в Попово, в Търговище и Разград, минал е през Исперих и Кубрат. Утре през деня ще бъде в Букурещ, а вечерта в Силистра.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама