Франция ни изравни (обновена в 22.47 ч.)

20:25, 17 окт 15 / Спорт 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборите на България и Франция играят изключително оспорван полуфинал на Европейското първенство по волейбол. След малко повече от два часа игра "петлите" ни изравниха и резултатът е 2:2 гейма.

След изключително уверен старт “лъвовете” поведоха на “петлите” и взеха първия гейм с впечатляващата разлика от 7 точки, като геймът завърши 25:18. Нашите момчета показаха много добра игра и изключителна техническа дисциплина в първия гейм, както и много самочувствие.

Вторият гейм бе невероятно инфарктен, като “лъвовете” успяха да обърнат играта и да го спечелят с 25:22. Въпреки че отборът на Франция като че ли се отърси и успя да поведе в началото на гейма. През третият и четвъртият гейм обаче "петлите" взеха превез.

 

Всички около 13 000 места в зала “Арена Армеец”, където се играе срещата, са пълни. Премиерът Бойко Борисов, както и президентите Росен Плевнелиев, Георги Първанов и Петър Стоянов са в залата, твърди "24 часа". Пред нея също е пълно с български фенове, които наблюдават срещата на живо на огромна видеостена.

Резултатът от срещата ще определи съперника на Словения на финала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама