Кубрат Пулев записа победа

23:47, 17 окт 15 / Спорт 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кубрат Пулев се завърна с успех на ринга в първия си мач след загубата от Владимир Кличко през ноември миналата година. Пулев записа 21-а победа в кариерата си, след 3:0 съдийски гласа срещу Джордж Ариас, информира "Гонг"

В срещата Кобрата показа характер, както и спокойствие срещу един съперник, който използваше много неприятни прийоми. Бразилецът бе много прикрит, като често атакуваше с главата напред. Въпреки коравия си противник, Кобрата успя да го блокира много добре, да се предпази от аркади и така в крайна сметка се поздрави с успеха.

Кобрата бе подкрепян и от своя брат Тервел Пулев.

"Победа срещу неудобен съперник. Трябваше да бъда нащрек през цялото време, за да не допусна някой случаен удар. Мисля, че изиграх добре тактически срещата. Като се има предвид, че бях почти година извън ринга, мисля, че това бе добро завръщане.

Доволен съм от себе си, доволен съм от тренировките и от екипа. Както винаги, оставам критичен съм себе си. Има още много какво да се желае, още много какво да се подобрява, можех да бъда и по-спокоен. Искам специално да благодаря на всички българи, които дойдоха да ме подкрепят на живо в залата и която направиха атмосферата незабравима.

Благодаря и на всички, които ме подкрепяха отдалеч. Надявам се, че съм успял да зарадвам българите", бяха първите думи на Пулев след края на мача в Карлсруе, публикувани в неговия профил в социалната мрежа Facebook.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама