Не изключвам Сидеров да е пил, каза адокатът му

09:54, 18 окт 15 / Политика 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Адвокатът на лидера на “Атака” Волен Сидеров и негов съпартиец Явор Нотев заяви, че не изключва преди инцидента с магазинчето на ул. “Георги С. Раковски” атакистът да е пил. “Но това не е грях, нито престъпление”, уточни той в ефира на "Нова".

Нотев намекна, че обществената реакция след инцидента, при който според прокуратурата Сидеров и неговия заместник Десислав Чуколов са ударили полицаи, била пресилена и несъизмерима с други непристойни действия на публични лица, като изброи обидата на председателя на Конфедерацията на работодателите и индустралците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев, който нарече репортер на бТВ “олигофрен” заради въпрос, както и коментар на “почерпения” президент на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов.

Нотев, очаквано, отрече да е видял кадри, в които Сидеров удря полицай, както твърди прокуратурата. Според него, целият проблем е дошъл от “неадекватната реакция” на институциите по подадения от лидерът на “Атака” сигнал.

Той не даде ясен отговор дали Сидеров сам ще се откаже от имунитета си. Това обаче ще стане ясно в сряда, когато парламентът отново ще заработи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама