"Дунав 8806" радва публиката с бърз баскетбол, Брукс и Брандън тепърва ще демонстрират качества

11:14, 18 окт 15 / Спорт 25 640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Ние бяхме по-добрият отбор. Играхме бърз баскетбол, който се хареса на публиката. Мачът бе лесен за нас, но и две основни баскетболистки не играха за "Берое". С тях те стават много по-различен отбор".

Това сподели треньорът на "Дунав 8806" Георги Божков след първата среща за новия сезон в родния баскетболен шампионат на своя отбор. Както вече съобщихме, "сините феи" надделяха над със старозагорския тим с 86:58 в залата в русенския квартал "Здравец".

"На двете американки в нашия състав, Ша Брукс и Дженифър Брандън, е нужно още малко време, за да се приспособят тактически към нашата игра. Все пак Брандън направи дабъл дабъл. Радостина Димитрова "влезе" също много добре в мача", добави още Божков.

"Дунав 8806" игра много силно. Явно и ние все още не сме готови. Разочарован съм от играта ни. Мисля все пак, че и с включването на новите ни състезателки, които в този мач не играха, на никого няма да е лесно срещу нас. Особено в Стара Загора", коментира от своя страна наставникът на "Берое" Тодор Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама