АДФИ състави 8 акта на Община Бяла

18:12, 18 окт 15 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
8 Акта за установени административни нарушения са наложени на Община Бяла при проверките на Агенцията за държавна финансова инспекция между юли и септември тази година. Това сочи отчетът за дейността на АДФИ за третото тримесечие на 2015-а.

Проверена е законосъобразността във връзка със спазване на нормативната уредба в областта на обществените поръчки при изразходването на средствата, предоставени от Община Бяла на основание Постановление на Министерски съветот 07.02.2014 г. за одобряване на средствата от резерва по чл.1, ал.2, раздел ІІ, т.4.1.2 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2014 г., изменено на 17.09.2014 г.

Проверено е и разходването на средствата по проктите "Дом за стари хора - преустройство на съществуваща сграда в гр.Бяла", "Подобряване на енергийната ефективност в част от обектите на образователната инфраструктура на Община Бяла - ОДЗ "Стадиона" гр.Бяла", в т.ч. актуваните, платени и действително извършени СМР, както и проверка за наличие на двойно финансиране.

Общата стойност на проверените обществени поръчки е 677 196 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама