Спират водата в „Люлин“, „Драгалевци“ и центъра

07:35, 20 окт 15 25 468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 20 октомври, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Оборище“ от ул. „Буная“ до бул. „Ситняково“, по ул. „Каймакчалан“ от ул. „Буная“ до бул. „Ситняково”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каймакчалан“ ъгъла с ул. „Лисец“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Логачка“, кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Зеленска“, ул. „Оралица“, ул. „Логачка“, ул. „Крушица“, ул. „Календерска“, ул. „Веле Митрев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зеленска“ ъгъла с ул. „Крушица“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 332 ,жк. „Люлин“ 8 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 332 и ул. 328.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 328 ъгъла с ул. 332.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Искър“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  бул. „Васил Левски“, ул. „Стара планина“, ул. „Петра“, бул. „Данаил Николаев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бели Искър“ ъгъла с ул. „Христо Ковачев“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Горазд“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Горазд“, ул. „Ваклинец“, по ул. „Ябълкова градина“ от ул. „Отец Генади“ до ул. „Св. Горазд“, ул. „Крушова градина“, ул. „Еловица“, ул. „Кимчовец“, ул. „Гергьовче“, ул. „Ненчо Балкански“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Зограф“ ъгъла с ул. „Св. Горазд“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бялата могила“ ,кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Смолничето“, ул. „Лозята“, ул. „Бялата могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Бялата могила“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бeсарабия“ ,кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Рилска обител“, ул. „Витиня“, ул. „Стоян Попов“, бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия“ ъгъла с ул. „Стоян Попов“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Долна махала“ ,кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Глас народен“, Обрадовски път, ул. „Селска поляна“, ул. „Лазар Михайлов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обрадовски път“ ъгъла с ул. „Селска поляна“.

Във връзка с монтаж на водомерни възли в местност „Св. Димитър“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: местност „Свети Димитър“ – след манастира.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред манастира.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Еделвайс“, с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Еделвайс“ и ул. „Теменужка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Иван Вазов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Панайот Пипков“ ,кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:0 0 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Панайот Пипков“ от ул. „Христина Морфова“ до ул. „Крушова градина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панайот Пипков“ ъгъла с ул. „Къпина“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама