Продават магазин „Sunny market“ в Бургас за половин млн. лв.

07:39, 20 окт 15 25 2135 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Магазин „Sunny market“ на бургаската бул. „Демокрация” № 104 е обявен за публична продажба. Обектът, разположен на партерния етаж на вх. 6 в намиращата се там жилищна сграда, е даден на търг от частния съдебен изпълнител Делян Николов при Бургаския окръжен съд, показа справка на Topnovini.bg. Началната цена, от която тръгва наддаването, е малко над половин милион лева – 508 500 лв.

Причината за проданта е дълг на собственика Йоана Колева. Върху имота има вписана ипотека в полза на „Търговска банка Д” АД.

Търгът тръгва от 23 октомври тази година и в рамките на един месец кандидат-купувачите могат да подават своите оферти в Бургаския районен съд. Предложенията ще бъдат отворени на следващия ден.

Магазинът е част от веригата за хранителни стоки „Sunny market“. В нея акцент се поставя основно върху стоките на местни производители, които се предлагат на по-ниски цени. Освен в Бургас магазини „Sunny market“ има в Средец и в Сарафово. Обектът в бургаския квартал бе пети поред и отвори врати в началото на лятото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама