Потрошиха и обраха "Форд" и "Ауди" в Русе

11:39, 20 окт 15 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два автомобила са станали обекти на посегателства в Русе на бул. Гоце Делчев, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 19 октомври, около 13:00 часа, в Първо РУ е получен сигнал от стопанин на лек автомобил “Форд Орион”, че е открил колата си с огъната шофьорска врата.

От купето липсвал МР3- плеър, който е отнет като са срязани захранващи кабели. Возилото е било паркирано на около 10 метра от бл. “Рилски езера”. На място е извършен оглед от дежурна група на МВР.

В хода на полицейските действия близо до този автомобил е открита още една паркирана кола, която е станала обект на посегателство по същия начин. Във втория случай е пострадал автомобил “Ауди”, който е открит също с огъната предна дясна врата, разхвърляни във вътрешността му вещи и празно гнездо за радио.

Впоследствие е уточнено със собственика, че е откраднат CD- плеър “Панасоник”, както и акумулатора на превозното средство, след като са нарязани кабели.

Извършен е оглед и на втората кола Служителите на реда са уточнили, че престъпленията са извършени за времето от 18:30 часа на 18 октомври до 13:00 часа на следващия ден. Започнато е досъдебно производство, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама