Обраха магазин в Русе през нощта

11:59, 20 окт 15 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители от Първо РУ разследват сигнал за кражба от магазин в Русе. Според сигнала на 19 октомври, около 02:19 часа, е проникнато в търговския обект, на бул. България в блок "Левента", след като е взломен стъклопакет на входна врата.

Установена е липсата на оборотни пари – сума от около 20 лв, а нанесената щета е заявена за около 500 лв. На място група на полицията е извършила оглед и по случая е заведено досъдебно производство, съобщават от ОД на МВР.

На 19 октомври, около 08.30 часа, в РУ- Ветово е получен сигнал за неправомерно присъединяване към мрежа с ниско напрежение в Глоджево, представляваща мрежа за улично осветление на града.

Присъединяването е извършено посредством кабел, в единия край прикачен към мрежата на железобетонен стълб, а другият край на кабела е бил прикачен в разклонител с две гнезда в дома на Р.А. на 44 г. Неправомерните действия са били установени от служител “ел.монтьор на мрежи” към Енергопро- Варна.

Извършен е оглед на местопроизшествието от група на МВР. По случая е образувано досъдебно производство. Като извършител на деянието е заподозрян Р.А. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама