Поредна кражба на велосипед в Русе

12:24, 20 окт 15 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаите от Второ РУ са започнали разследване по сигнал за кражба на велосипед, съобщават от Областната дирекция на МВР. За времето от 17:30 часа на 16 октомври до 10:00 часа вчера в Русе, в бл. “Сопот” на ул. Сан Стефано, след взлом на катинар на метална врата е било проникнато в партерно помещение на входа.

Откраднат е велосипед "Cross Columbia”, черен на цвят с червени оттенъци. Тъжителят е заявил щета в размер на около 400 лева. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е започнато дознание. 

На 17 октомври, около 15:10 часа, на ул. Чипровци до бл. "Българка" екип на Второ РУ- Русе е спрял за проверка лек автомобил "Опел Вектра" с водач Б.Д. на 22 г. От направената справка за лицето се е установило, е той е неправоспособен водач и има съставени актове и издадени наказателни постановления, за това, че управлява моторно превозно средство като неправоспособен.

Мъжът е предаден на екип на Пътна полиция. Съставен му е акт за установяване на административно нарушение и по случая е започнато бързо производство, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама