“Юбер” доставя тикви днес

12:41, 20 окт 15 / Любопитно 25 686 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Компанията за споделени пътувания „Юбер“ ще доставя тикви днес на своите потребители в София. Това съобщи компанията на сайта си в понеделник. 

От PR агенцията на “Юбер“ в България казаха за София Topnovini.bg, че тиквите са символични и всеки може да прави с нея, каквото пожелае.

„Знаем, че цените правото си на избор“, пишат „Юбер“ в съобщението си. „Колкото и да е странно, алтернативите при пътуванията са ограничени, но можем да ви предложим избор на тикви. Ето защо, бихме искали да ви дадем възможност да си изберете измежду красиви, кръгли (и не толкова кръгли) шарени, декоративни тикви през приложението. Надяваме се Комисията за защита на конкуренцията да не ни обвини в нелоялна конкуренция. Все пак става въпрос за тикви.“

Цената на тиквата е включена в сумата от 3 лв. за доставката, която поръчалият трябва да плати. Поръчката се прави през мобилното приложение на „Юбер“ във вторник, между 15 и 19 ч., с натискане на опцията UberТИКВИ. 

Първите 100 души, успешно направили заявка, ще получат и безплатна Uber тениска. 

Припомняме, че в края на септември състав на Върховния административен съд (ВАС) постанови, че компанията трябва да прекрати дейността си.

На 5 октомври „Юбер“ спря услугата си за София Uber X и започна подписка в своя подкрепа. 

Недоволни потребители организираха няколко протеста пред ВАС, а компанията обяви, че ще търси начини да узакони дейността си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама