"Пирин" загуби от "Берое" на свой терен

14:02, 20 окт 15 / Спорт 25 503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Пирин" (Благоевград) допусна поредна загуба на свой терен. "Орлетата" загубиха с 0:1 последния мач от 12-ия кръг на първенството в "А" професионална група. Единственото попадение в мача бе на Стивън Петков.

В началото на срещата двата тима показаха намерение да спечелят този двубой. Башлиев и Тошев притесниха Макенджиев от отбора на гостите, а пазителят на домакините Костов трябваше да спасява ударите на Спас Делев и Милисавлевич. Той от своя страна направи хубаво подаване към Стивън Петков в 24-тата минута. Младият футболист надскочи Александър Дюлгеров и отбеляза попадение за своя отбор.

След това домакините решиха да върнат на гостите си. Топката попадна в краката на Маркиньос, който затрудни Макенджиев от фаул, Сандев опита с глава, но не успя.

В началото на второто полувреме пиринци опитаха да обърнат резултата със смени и по-агресивна игра, но усилията им не дадоха резултат. След тази футболна среща тимът от Благоевград остава на дъното на класацията с 4 точки, а съперниците им станаха четвърти с 20 точки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама