Кубрат и Тервел Пулеви идват в Несебър в подкрепа на програмата за развитие на спорта на Златко Димитров

14:30, 20 окт 15 / Спорт 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Звездите на българския бокс Кубрат и Тервел Пулеви пристигат на 22 октомври (четвъртък) в Несебър, за да подкрепят лично програмата за развитие на спорта в общината, разработена от екипа на кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Златко Димитров.

Броени дни след победното си завръщане на ринга Кобрата ще се срещне със спортни клубове и талантливи деца спортисти в Несебър и Св. Влас, за да им даде лично кураж и да сподели опита си в големия спорт. Братя Пулеви ще позравят феновете си и заедно със Златко Димитров ще подарят професионална боксова екипировка с уникални автографи на бойни клубове от населените места в общината. Срещите ще се проведат от 16.30 до 17.30 в многофункционалната зала на кметството в Св. Влас и от 18.00 до 19.30 часа в залата на читалище “Яна Лъскова” в Стария град. Входът е свободен за всички желаещи да видят легендарните боксьори на живо.

По време на посещението си братя Пулеви ще се запознаят на място с проектите за изграждане на многофункционална зала за спортни и културни събития Nessebar Arena в Новия град и спортни съоръжения със закрити басейни в Обзор, Равда и Св. Влас. Двамата застават твърдо и зад програмата “Спорт за всички” на Златко Димитров, която предвижда отдаване и ремонтиране на общински помещения в малките населени места, които да бъдат използвани като тренировъчни зали от младежите там целогодишно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама