Спортната легенда на Бургас Милен Георгиев с подарък за местния отбор на Реформаторите

15:45, 20 окт 15 / Политика 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спортната легенда на Бургас Милен Георгиев обяви подкрепата си за местния отбор на Реформаторския блок. Той поднесе своя подарък – футболна топка, символ на успеха, на кандидатите за общински съветници на Реформаторите д-р Георги Митев и Тошко Иванов, като им пожела на местните избори да отбележат поне пет попадения.

„Топката е символ на успеха. Давам я на Тошко Иванов, с когото се познаваме от дълго време. Подкрепям го и вярвам, че заслужава да участва в новия Общински съвет”, каза Милен Георгиев, който е бивш играч на „Нефтохимик” и настоящ мениджър на футболна академия „Бургас спорт”.

Тошко Иванов благодари за жеста и заяви, че ще се постарае да бъде успешен нападател в следващия Общински съвет.

„В детството ми съм бил вратар, а сега съм натоварен със задачата да вкарвам голове и се надявам да го правя успешно и занапред. Поемам предизвикателството и вярвам, че ще бъда успешен нападател в Общинския съвет”, добави Иванов.

„Капитанът” на отбора на Реформаторите д-р Георги Митев допълни от своя страна, че причината Милен Георгиев да гостува в откритата им приемна е, че в предизборната програма на Блока е акцентирано силно върху спорта.

„Ние искаме да помагаме за развитието не само на професионалния спорт, но и на този в училищата. Това е заложено и в нашата програма. За нас е много важно децата да бъдат запалени по спорта и да имат своите идоли”, допълни д-р Георги Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама