Патриотите сезират Цацаров за лъжи и манипулации на управляващите в Русе

16:00, 20 окт 15 / Политика 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Ангажирам се като народен представител да предам до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров сигналите за действията на управляващите в Русе. Недопустимо е възпрепятстването на човек в участието на свободен и демократичен избор с подобни набеждавания и манипулации".

Това заяви днес в Русе народният представител от "Патриотичен фронт" Юлиан Ангелов, визирайки непрестанната клеветническа кампания срещу кандидата за кмет на "Патриотите - ВМРО" в Русе Искрен Веселинов, организирана от фирмите и криминалния контингент, които по думите му смучат от града в продължение на 4 години.

"Тези, които източват Общината викат - дръжте крадеца. Всичко, което се доизгради и направи в Русе, са проекти, започнати и задвижени в предходни мандати. Единственото, което са направили, е да облагородят района около "План Б". Това, че в Русе са сложени нови плочки по главната улица, не спира младите хора да бягат от града и от общината. С отношението си към хората, които мислят по различен начин, ще превърнат Русе в призрачен град", коментира още действията на управляващите в града депутатът от "Патриотичен фронт".

"Наблюдавайки нещата в страната, виждам навсякъде задкулисия и неморални действия. Това обаче, което виждам и чувам през последните дни в моя роден град Русе, няма никъде. Подобно смазващо влияние на сегашната власт в Община Русе, която със страх, с аморални действия и набеждаване на основния си опонент Искрен Веселинов в какви ли не злодеяния, няма никъде. Хората се страхуват. Сипят се заплахи в администрацията и на срещите с фирмите от хора, които не зачитат свободата на мисленето, не искат прозрачност и единственото, което ги вълнува е да обезпечат своя личен и фирмен интерес. Страх ги е, че ще загубят изборите и затова пускат в действие подобни мерзости", категоричен бе народният представител.

Ангелов добави, че патриотите вече са провели среща в Народното събрание с министъра на вътрешните работи, главния прокурор Сотир Цацаров и председателя на ДАНС по въпросите за противодействие на купуването на гласове, на корпоративния вот и насаждането на страх.

"Ние им предоставихме информацията, с която разполагаме за криминалния контингент, който търгува с гласове в Русе. Всички знаят кои са тези хора и кръгове. Не трябва те да решават кой ще управлява Русе", заяви Ангелов.

Той потвърди, че "Патриотичен фронт" подкрепя основния претендент за кмет на Русе - Искрен Веселинов. В тази връзка за закриването на предизборната му кампания на концерта на Михаела Филева, Валди Тотев и ансамбъл "Гоце Делчев" от 18 ч. на 21 октомври на площад "Свобода" се очаква да присъстват още зам.-председателят на Народното събрание и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Приканваме всички русенци да дойдат, за да покажат, че не ги е страх от милиционерщината, криминалните контингенти и бизнес кръговете", призова Юлиан Ангелов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама