Казанлъшки фотограф показа сватбени снимки в Чинията на Бузлуджа

17:02, 20 окт 15 / Любопитно 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уникална сватбена сесия в Чинията на Бузлуджа публикува казанлъшкият фотограф Макс Буковски, съобщи kazanlak.com. Снимките му, предизвикаха истински фурор сред казанлъчани. Героите във фотосесията са младото семейство Пламена и Иван Дервишеви.

„Преди известно време, трябваше да отразим едно сватбено тържество в Казанлък и тъй като сме снимали къде ли не, започнах да мисля за някое по-интересно място, където още не сме ходили. Така се роди идеята за мястото. Много пъти сме влизали в Чинията (разрушения Дом паметник), но съвсем с други намерения. На разходка или просто снимки..., но не и за сватбена сесия!”, разказва авторът пред kazanlak.com

Предложил на две двойки, но по една или друга причина не успели да направят снимки.

Съгласяват се Иван и Пламена, който са от Казанлък, но в момента живеят вчужбина. „Разбрахме се да направим снимките на следващия ден, след сватбата. Като влезли вътре, намерили голям екип от хора, които снимали видеоклип на някаква рок/метал група. Въпреки това успели да направят снимките.

„Невероятно е как от толкова интересно място, сме успели да го превърнем в толкова захвърлено, разрушено и окаяно състояние. Жалко. А Бузлуджа е в Топ 15  на изоставените постройки, привличащи фотографи от различни държави”, коментира фотографът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама