Поредна акция срещу трошките в пловдивския район "Северен"

17:09, 20 окт 15 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Седемнадесет автомобила днес бяха облепени със стикер предписание в район "Северен", съобщи и. д. кмет на района Лариса Кътова. Предприетите действия са част от Акцията по репатриране на излезли от употреба МПС.

В изпълнение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив през изминалата седмица се извърши обход за установяване на превозни средства, които несе ползват и се намират на терени общинска собственост.

След облепяне с предупредителни стикери собствениците имат тримесечен срок, за да преместят колите си в частен имот или да ги предадат за скрап. Ако това не се случи в посочения срок, колите ще бъдат репатрирани на отредените за това места.

В тази година са сложени стикери предписание на 110 автомобила, а 23 са вече репатрирани. В началото на ноември предстои преместването на поредните коли с изтекъл предупредителен срок.

Гражданите могат да подават сигнали за спрени от движение коли на територията на район "Северен" на тел. 032/90-11-65, отдел "Екология", допълни Лариса Кътова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама