Глас народен за кандидата за кмет Искрен Веселинов

19:05, 20 окт 15 / Политика 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На среща с кандидата за кмет на "ПАТРИОТИТЕ-ВМРО", русенската структура на "Глас народен" заяви своята категорично подкрепа за Искрен Веселинов. Според представителите на партията на Светльо Витков, единствено Веселинов е способен да промени настоящето статукво в Община Русе.

За съжаление бившият кмет Стоилов не успя да обедини гражданското общество в Русе, а по-скоро донесе разединение на свои и чужди - както за хора, така и за фирми. В тази връзка от "Глас народен" заявиха:

"Местната структурата на Глас народен в Русе избира да подкрепи кандидатурата на Искрен Веселинов като човек с качества, а не като партийна кандидатура.".

Очакванията към бъдещия нов кмет са да донесе икономически подем, социален и културен прогрес не само за определена партия, а за всички граждани на Русе, като "Глас народен" ще бъде гарант за изпълнението на поетите от Веселинов ангажименти към нашите съграждани. Силният граждански порив, надеждата, че най-накрая нещо в управлението на общината ще се промени кара все повече хора да погледнат именно към кандидата на "ПАТРИОТИТЕ-ВМРО" с доверие и убеденост, че той е правилният човек.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама