Охраняват НОИ в Бургас и Поморие за 55 000 лева

07:20, 23 окт 15 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От Националния осигурителен институт (НОИ) в Бургас са пуснали обществена поръчка за осигуряването на СОТ и невъоръжена охрана на административната сграда на местното териториално поделение, както и СОТ във филиала на института в град Поморие. Това показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 55 000 лева без ДДС.

Важно условие е участникът да е извършвал минимум три подобни услуги или сходни с предмета на настоящата поръчка, които да са били изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, като е необходимо да представи нужните доказателства за това. Изпълнителят на поръчката трябва да разполага с дежурен диспечерски център за приемане на сигнали от монтираните системи за СОТ в НОИ – Бургас и във филиала в Поморие чрез нает интернет канал, осигуряващ 24-часов контрол и реакция на патрулните коли в съответния срок.

Друго важно изискване, което се посочва в поръчката, е това, че изпълнителят трябва да има внедрена система за GPS контрол за местонахождението и движението на автопатрулните екипи в реално време. Участникът трябва да разполага и с най-малко три патрулни екипа и три служебни автомобила на територията на град Бургас с действаща мобилна връзка с тях. На територията на Поморие пък, той трябва да има най-малко два патрулни екипа и две служебни коли.

Служителите, ангажирани с изпълнението на обществената поръчка, е задължително да са завършили успешно обучение по чл. 28 от Закона за частната охранителна дейност (ЗЧОД) или да притежават професионална квалификация „охранител”.

Допълнителна информация, която се посочва в обявената обществена поръчка, е, че разходите, свързани с изготвянето и подаването на офертата, са за сметка на участника. Участниците не могат да имат претенции за направените от тях разходи, както при класиране, така и при некласиране.

Крайният срок за получаване на офертите или заявленията за участие е 13 ноември тази година. Те ще бъдат отворени няколко дни след това – на 16 ноември в сградата на НОИ в Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама