Обръщение на Иван Иванов, кандидат за кмет от БСП

09:25, 23 окт 15 / Политика 25 793 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уважаеми съграждани,

На 25-и октомври на всички нас се дава шанс да си гарантираме устойчиво развитие на града като модерен център с добро образование, висока култура и сериозен потенциал за бързо икономическо развитие. Шансът ни е уникален, защото не са много големите градове в страната, в които, след разрушително управление в годините до 2007, са последвали два мандата на съзидание. Затова смятам, че в неделя, 25-и октомври, ние имаме реален шанс с гласовете си да осигурим нови 4 години за обновяване на града и по-добър живот за семействата ни.

Аз съм на 40. Имам семейство и две деца. Искам те да останат тук, да получат добро образование и шанс за професионална реализация и достоен живот. Всеки родител иска това.

За да се случи, е нужно общо усилие – на местната власт и на гражданите. Кметската администрация дължи на гражданите си отворени врати – за сърцати идеи, за добри проекти, за качествени хора, за доказани експерти, за воля за работа в името на града. Съзнавам всичко това и нямам колебание да са изправя пред вас и с открито лице да поискам подкрепа.

Доверие се дава трудно и се оправдава още по-трудно. Знам обаче, че имам решимост и качества да отворя Общината за гражданите и в следващите 4 г. заедно да чертаем развитието на града ни. Заедно трябва да вземем решението, с което да кажем сбогом на тъмните улици, на страховете си за всяко утре, на страха от политическа репресия.

Готов съм да нося тази отговорност, поделена с вас, гражданите на Шумен. За да може след 4 години да се гледаме със самочувствието на хора, живеещи достойно в люлката на българското Възраждане, взели в ръцете си контрола върху управлението на града.

Защото Шумен притежава потенциал да бъде уютен и комфортен град за нашите родители, модерен, динамичен и перспективен за нас и децата ни, атрактивен за туристите, желано място за инвестиции от бизнеса. Ще рестартираме общинските предприятия и ще ги изпълним с реално съдържание.

Мит е, че кмет от БСП и правителство от ГЕРБ са невъзможна комбинация за привличане на инвестиции и печелене на проекти. Затова си позволявам да ви призова: Гласувайте на 25-и октомври. Гласувайте за онези, които не се страхуват да се изправят пред вас и да отговарят на въпросите ви. Гласувайте за хора, които не се крият зад широките гърбове на партийните си началници. Гласувайте за тези, за които приемствеността и традициите са свята територия.

Гласувайте за обещанията, в чието изпълнение ще участвате лично.  Не обещавам нищо, което не смятам да изпълня в рамките на един кметски мандат. Решен съм след 4 години улиците на Шумен да са по-сигурно място, бизнесът да е спокоен за инвестициите си, хората – за работата и доходите си, а местната власт – с отворена врата за гражданите.

Ако и вие искате това, гласувайте с номер 8!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама