ГЕРБ приключи предизборната си кампания с вяра в доброто бъдеще на Бургас

15:10, 23 окт 15 / Политика 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Политическа партия ГЕРБ в Бургас сложи финалната си поанта на своята кампания за местните избори. Това стана днес на обед, когато в партийната шатра до Часовника се събраха всички кандидати за общински съветници начело с кандидата за трети мандат като кмет на общината Димитър Николов. Те споделиха по няколко думи за това как е изминал последният един месец преди вота.  

„Аз използвах кампанията да слушам хората. Слушах по всички населени места. Радвам се, че имах срещи във всички квартали, комплекси, села на община Бургас. Чух и проблемите, чух и поздравления за развитието на Бургас, за проектите, които реализираме, чух оптимистични изказвания, чух за по-малките проблеми – за конкретни улици и междублокови пространства, въпроси, свързани с инфраструктурата, с екологията, със здравеопазването, образованието. И въз основа на това си правя своите изводи, че програмата, която предложих за развитието на Бургас през следващите 4 години, е именно нужната и необходимата”, каза кандидатът за кмет Димитър Николов. Той допълни, че не е чул други алтернативни програми или алтернативни проекти. Това се дължи може би на това, че кампанията се е концентрирала повече в борба за Общинския съвет.

„Това беше една позитивна кампания, в която успяхме де се срещнем с максимален брой бургазлии, чухме техните въпроси и техните послания, тяхната подкрепа. Смятаме, че българският шовинизъм и подкрепата в неделя ще надделеят над всички останали ангажименти и всички бургазлии ще отделят половин час да отидат до урните и да дадат своя вот за бъдещето на Бургас. Защото бъдещето е по-важно и по-сигурно за Бургас, отколкото е миналото му”, заяви от своя страна водачът на листата за общински съветници Димитър Людиев.

Всички кандидати за местния парламент от ГЕРБ и Димитър Николов си направиха обща снимка за спомен и си пожелаха успех на вота в неделя, 25 октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама