Реформаторите: Не стойте в домовете си, чакайки някой друг да избере вместо вас

15:33, 23 окт 15 / Политика 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Не бъдете пасивни! Гласувайте разумно, информирано и не стойте в домовете си, чакайки някой друг да избира вместо вас в неделния ден!" С този призив вторият в листата на Реформаторския блок Тошко Иванов официално закри предизборната кампания на партията в Бургас.

Всички кандидатите за местния парламент се събраха пред откритата шатра до Часовника, като залепиха своите послания на географската карта на Бургас, поставена в мобилната приемна. С този символичен акт Реформаторите показаха грижа за комплексите и квартали на морския град, но най-вече за самите хора.

"Избрахме да закрием нашата кампания точно тук, в приемната до Часовника, защото цял месец бяхме близо до бургазлии, както обещахме. Постарахме се да избягаме от рамките на формалността и на клишето, в което много мастити политици обикалят с костюми и обещават. Ние бяхме близо до гражданите на Бургас и не обещахме нищо. Обещахме само това, че ще работим много. Ще работим с нашите идеи, план и желание. Казахме какво сме направили дотук и какво предстои да направим с тяхна помощ", сподели водачът на листата д-р Георги Митев.

Представителите на Блока споделиха, че по време на предизборната кампания през шатрата са преминали близо 3000 души, с които са имали възможност да обсъдят проблемите на града в задушевна обстановка – на чаша ароматно кафе и топъл чай.

"Душата обаче не се нуждае толкова много от чай и кафе, колкото от разговор. В този смисъл ние разговаряхме за личните и обществени проблеми с бургазлии, поехме ангажимент да разрешим в бъдещия Общински съвет техните искания. С тези хора бихме желали да се срещаме и занапред в нашите офиси, които са целогодишно отворени. Разчитаме на активността на бургазлии и нека те не ни задават въпроса: "Какво ще направите за нас, а да кажат какво желаят ние да направим за тях", обобщи Тошко Иванов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама