Веселин Андреев: Заедно за Енина - с чисти мисли и дела!

16:19, 23 окт 15 / Политика 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„През изминалите четири години в село Енина са инвестирани близо  1,3 млн. лева, заяви Веселин Андреев”, кандидат за кмет ГЕРБ на среща с жители на селото.  Той посочи, че това са средства от общинския бюджет, лични негови средства и такива, предоставени от дарители. В Енина дойдоха и кандидати за съветници от листата на ГЕРБ, както и кандидатът за кмет на fбщина Казанлък Галина Стоянова. „Ние сме тук , за да подкрепим Веселин Андреев в амбицията му да продължи да работи за енинци. Той е човек с много опит, достоен лидер и в същото време е един от вас. Вие го познавате, защото той е доказал, че може да решава проблемите ви. Стоим твърдо зад кандидатурата на  Веселин Андреев,” заяви Стоянова. „Инфраструктурата в общината беше в изключително тежко състояние. Успяхме да я  подобрим, както в града, така и в 19-те населени места. В Енина реконструирахме 8 улици. Ремонт направихме и на пътя Казанлък – Енина”, посочи Стоянова.

Веселин Андреев отчете направеното досега. По думите му уличната мрежа в селото е значително подобрена, покривът на кметството е ремонтиран и са изградени рампи за инвалиди. Визията на централната част на селото е подобрена с нова осветителна система и нови тротоарни плочки. „Обновена цялостно бе ритуалната зала  в гробищния парк, поставени бяха паметници на Енинския апостол и Бай Ганьо, в стадиона вече има изградени нови помещения,  по проект е изградена детска площадка и изчистено сметище в източния край на селото. „Съвместно с община Казанлък разработихме проект на стойност над  200 хил лева., с който кандидатствахме пред Комисията по бедствия и аварии за оформяне и изчистване на дерето в западния край на селото. Скоро очакваме одобрението му”, информира Веселин Андреев.

Кандидатът за кмет посочи възстановяването на сградата на читалището и  реализиране на нови проекти, както и възможностите за кандидатстване по европейски програми като едни от най-важните приоритети, по които ще работи, ако спечели доверието на енинци на 25 октомври. Останалите приоритети в програмата на Веселин Андреев са: продължаване подобряването  на пътната инфраструктура;продължаване на работата по възстановяване и облагородяването на гробищният парк; облагородяване на жизнената среда с изграждане на нови детски площадки и кътове за отдих; изграждане на кръгово движение в центъра на Енина и др.

Веселин Андреев обеща, че ще продължи да работи за популяризирането и утвърждаване на селото като привлекателно място за живеене и притегателна туристическа дестинация: „Надявам се отново да получа вашето доверие, което за мен ще е знак за добре свършена работа през изминалите четири години, но и отговорност за следващите четири. Имам силите, желанието и решителността да работя за вас. Бих успял само, ако усещам вашата подкрепа, само ако всички, заедно работим за каузата Енина, защото, както е казал Апостолът на свободата Васил Левски, народната работа стои над всичко”, каза още кандидатът. 

Подарък за жителите на Енина  бе концерта на Веселин Маринов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама